Hvilke lamper skal hænge på børneværelset? Her er 6 gode ideer til inspiration

Når der skal indrettes et børneværelse, er det en god ide at tænke nogle lamper ind i billedet også. Dog er der en hel masse forskellige muligheder, når det kommer til lamper på børneværelset. Mange ved slet ikke, hvilke lamper der kan være en god ide at have på børneværelset. Læs med her i denne artikel og bliv klogere på, hvilke lamper du kan hænge på børneværelset, så barnet får mest muligt ud af dem. Du får her 6 gode ideer til inspiration. Du kan finde lamper hos Andlight på linket her.

Lampe som indbyder til leg

Det første du kan vælge at købe til dit barns værelse er en lampe, som indbyder til leg i værelset. Det er især godt, hvis barnets værelse både er der, hvor barnet leger og der, hvor barnet sover. Så kan du vælge at placere en stor lampe i midten af rummet, som oplyser det hele. På den måde er der gode forhold for leg til barnet. Så har barnet lys over det hele, når det skal lege i rummet.

Diskolys eller farverigt lys

Det andet du kan vælge at købe til dit barns værelse er en lampe, som giver rummet følelsen af et børnevenligt diskotek. Her kan du for eksempel købe en disko-kugle, som du kan hænge i loftet på barnets værelse. Så er der altid fest, når barnet skal lege. Man kan også vælge at købe en pære til lampen i loftet, som kan lyse med forskellige farver i stedet.

Så kan der altid være lige netop den farve, barnet har lyst til i rummet. Især hvis du vælger et mærke, som har en fjernbetjening til at skifte lyset. Så er det super nemt for barnet selv at bestemme, hvilken farve der skal lyses med. Så er der dømt børnefest hver dag på barnets værelse.

Læselampe til om aftenen

Det tredje du kan vælge at købe til dit barns værelse er en lampe, som giver god lys til læsningen om aftenen. Det er især godt til barnet, som viser interesse for bøger og læsning inden sengetid. Her kan det være en god ide at placere lampen ved barnets seng, så der er god belysning, når barnet læser i sengen.

Gør gerne plads til, at lyset kan skinne ned på bogen, mens du også sidder i sengen. Så er der bestemt dømt hygge til dig og barnet med læsning hver aften. Mon ikke det er et aftenritual, dit barn vil elske at være en del af. Bare det at du sidder med barnet hver aften med bogen, giver dit barn en stor glæde, fordi barnet for en masse opmærksomhed fra dig af.

Natlampe til lidt ekstra hygge

Det fjerde du kan vælge at købe til dit barns værelse er en lampe, som giver hyggelig og dæmpet belysning om aftenen. Så er der dømt hygge på børneværelset inden sengetid. Mørke er med til at skabe søvnhormoner i dit barns krop, og derfor skal der da være en dæmpet belysning på værelset om aftenen.

Du kan også vælge at købe en pære til din almindelige lampe i loftet. Så kan du nemt dæmpe lyset herpå. Igen er det nemmest, hvis du vælger en pære, som har en fjernbetjening til sig, så du nemt lige kan trykke på en knap, og så er der dæmpet belysning. 

Vågelys til den urolige søvn

Det femte du kan vælge at købe til dit barns værelse er en lampe, som sørger for, at dit barn ikke bliver bange om natten. Mange børn har mørkeræd, og derfor er det vigtigt, at dit barn ikke vågner op og er bange, fordi der er alt for mørkt i det rum, han eller hun sover i.

Her kan man for eksempel vælge at købe et vågelys, som først lyser, hvis censoren i den viser, at der er mørkt i rummet. Så kan vågelyset være til i stikkontakten hele tiden uden, at den bruger strøm. Så tænder den først for lyset i lampen, når der bliver lidt mørkt i rummet. 

De smukkeste stjerner på himlen

Det sjette du kan vælge at købe til dit barns værelse er en lampe, som lyser stjernehimlen op på væggene og loftet på barnets værelse. Du kan her både vælge at købe nogle selvlysende stjerner, du kan hænge på væggene og loftet. Så lyser de op af sig selv om natten, når lyset slukkes. Du kan også vælge at investere i en af de lamper, som projekterer lys fra et billede op på væggen. Og netop her kan man så vælge en, som projekterer lys fra stjernehimlen op på væggen.

Menu
Top