De bedste destinationer til en sjov og afslappende familieferie - 7 bud på hvor du skal tage hen

At holde ferie med familien er vigtigt. For det er kvalitetstid, og en mulighed for at komme tæt på hinanden eller bare få slappet af og havde det sjovt. Det vil de fleste familier gerne have. Men så er det bare at finde ud af hvor ferien skal afvikles.

Mere end grisefester

Mallorca, den spanske ø i Middelhavet, var en af de første destinationer der blomstrede under masseturismen af nordeuropæere, der ville sydpå. Øen blev kendt for grisefester og for et sted, hvor det skulle indtages meget alkohol. Men det har heldigvis ændret sig.

Nu er Mallorca så meget mere. Det er et sted med kultur, gastronomi, historier og rigtigt meget andet. Det er også et sted med lækre strande og dejlig natur og bare mange steder, hvor det er rart at opholde dig. Derfor kan rejsen gå til Mallorca når hele familien skal afsted samlet. Det får I ihvertfald rigtigt meget ud af.

Hvad med storbyferie?

Storbyferie kan også være afslappende og rart for hele familien. Det behøver ikke være stressende eller dage med omfattende program. Man kan også blot slentre rundt og tage oplevelserne ind, nyde samværet og se hvad der sker. Og der er rigtig mange byer at vælge imellem, når der planlægges storbyferie.

Det oplagte er London, Paris, Rom og Berlin. Her venter masser af oplevelser. Men det måske også en god mulighed at kigge mod det østlige Europa og besøge byder som eksempelvis Gdansk, Budapest eller Ljubiana, der alle er meget behagelige at opholde dig i, og der er mulighed for oplevelser af alle slags.

Algarvekysten kan meget

Portugal er måske ikke så kendt et ferieland som Frankrig, Spanien, Italien og Grækenland. Men landet på den iberiske halvår har rigtig meget at byde på. Både kultur og dejligt klima og et venligt folkefærd. Er det sol, strand og badeferie I ønsker, så er det bare at tage til Algarvekysten i syd, hvor klimaet er fantastisk og strandene samt byerne er super hyggelige. Algarve byder desuden på rigtig mange spændende muligheder for spændende fritidsbeskæftigelse. Specielt golf er en meget populær ting.

Milos er stemningsfyldt

Skal det være lidt væk fra masseturismen, så er Milos i den græske øgruppe Kykladerne et oplagt valg. Milos har nogle virkelig smukke strande, og de fleste i små hyggelige bugter eller ved små stemningsfyldte byer. Desuden er Milos fyldt med muligheder for at blive klogere på græsk mytologi, og har nogle byer, hvor hele familien kan slappe af og hygge sig sammen. Milos har alt til hele familien.

Middelhavets største ø

Et meget populært rejseformål i forbindelse med en familieferie er græske Kreta. Det er den største ø i Middelhavet, og derfor er der også rigtig mange muligheder for hele familien. Kreta har masser af lækre hoteller, de fineste strande både på sydkysten og på nordkysten. Og så findes en række meget hyggelige byer, som hele familien kan boltre sig i og have nogle hyggelige dage. Og så er det let at flyve fra de fleste steder i Europa og til Kreta.

Mange muligheder i Tyrkiet

Tyrkiet er et land med anderledes kultur end mange steder i Europa. Det er spændende at opleve. Men Tyrkiet er også et sted, hvor mulighederne for den perfekte badeferie for hele familien er mulighed. I kan virkelig alle slappe godt af ved strandene eller på hotellerne i badebyer som Alanya, Bodrum, Kusadasi, Marmaris og mange flere er rigtige behagelige og meget velegnet til at danne rammerne om en badeferie for hele familien. Tyrkiet er oplagt som stedet for jeres næste ferie, hvor hele familien kan have en god ferie.

Måske en rundrejse i Danmark er en mulighed?

Danmark har virkelig meget at byde på. Også når det gælder en familieferie. Og det er en god ide at opleve ens eget land og lære det at kende. Danmark har alt, der er brug for. Er vejret godt, har Danmark også en række strande i verdensklasse og stemningsfyldte byer tæt ved, som I kan hygge jer i. Men der er desuden masser af spændende områder, ekstremt meget kultur og så mulighed for at lære mere om den historie Danmark har gennemgået. Hele familien vi elske en familieferie i Danmark.

Menu
Top