Udgivet i Fødselsdagsbloggen

Familieferie på Sardinien - 7 tips til at få den bedste rejse

Af Fødselsdagstog.dk

Er du klar til din rejse til Sardinien? Eller er du ved at gå i panik over, at du ikke har pakket endnu og ikke ved det mindste om den ø, du snart lander på? Skal du have hele familien med, og giver det dig sved på panden?

Det skal du slet ikke være ked af, for du har bare brug for nogle tips til at få den bedste rejse, og dem får du herunder. Læs med og bliv klar til din familieferie på Sardinien!

Pak i god tid

Fordi du skal afsted med hele familien, kan du ikke nøjes med at pakke et par timer, inden du skal afsted. Det kræver planlægning, og derfor er det vigtigt, at du går i gang med at pakke et godt stykke tid før jeres afrejse.

Du kan eventuelt lave en liste, hvor du løbende skriver ned, hvad du gerne vil have med, og hvad der er meget vigtigt for dig at medbringe. Hvis du eller dine børn eller dine bedsteforældre skal have noget medicin eller andre livsnødvendige fornødenheder med, kan du med fordel hjælpe dem med at huske det også.

Husk altid pas, penge og papirer - så kan det ikke gå helt galt. Alt andet kan du købe i supermarkeder og på apoteker på Sardinien.

Forbered dig på varme

Når du ankommer til Sardinien, skal du forberede dig på et varmeskift. Om vinteren er det naturligvis ikke lige så varmt som om sommeren, men du kan være helt sikker på, at det er varmere end i Danmark ligegyldig hvilket årstid, du besøger øen på.

Om vinteren ligger temperaturen på omkring 12 grader, om foråret stiger den til 21 grader, om sommeren kan det blive helt op til 29 grader og i efteråret falder den til 21 grader igen.

Hvis du rejser om sommeren, kan du derfor godt pakke shorts, t-shirts og badetøj, for du får ikke brug for det varme tøj. Om vinteren kan du dog godt forberede dig ved at pakke en trøje eller to og medbringe nogle lange bukser.

Glæd dig til den smukke natur

Sardinien er kendt for sin smukke natur, og det kan du derfor godt begynde at glæde dig til at opleve. Du vil både kunne opleve hvide sandstrande og krystalblåt vand, bjerge, dyreområder og fantastisk uspoleret natur.

Øen er uden tvivl et undervurderet sted at besøge, og det gælder også naturen og alle dens seværdigheder. Du må ikke gå glip af vandreture i bjergene og besøg i forskellige dyreparker.

Lav et budget

Afhængig af hvor lang tid, du skal være afsted, og hvor mange I tager afsted, kan det hurtigt bliver en dyr fornøjelse at tage på ferie. I forvejen har du betalt for fly og hotel, og I skal selvfølgelig også leve, imens I er på ferie.

Derfor kan det være en god idé at lave et budget på forhånd, så du kan se, hvor mange penge, du kommer af med og hvor mange penge, du kan bruge om dagen. Det vil gøre det meget lettere at prioritere, om du skal have to eller tre is.

Heldigvis er Sardinien ikke en af de dyreste steder at besøge, så du kan roligt spise dig mæt og prioritere desserten hver dag.

Prioritér strand og mad

Sardinien har de smukkeste sandstrande med krystalblåt vand, og du vil uden tvivl ikke fortryde at have prioriteret at ligge på dem et par gange i løbet af din ferie. Du skal også unde dig selv at snorkle, da du vil opleve uspoleret undervandsliv, der er en oplevelse for livet.

Derudover kan du også roligt prioritere at bruge penge på mad, da øen byder på lækre retter, du ikke vil glemme lige med det samme. Du kan forvente middelhavsmad med det sardinske køkken i fokus.

Find ud af en masse om Sardinien

Inden du tager afsted skal du finde ud af en masse om Sardinien, og hvad det er for et sted. Du vil helt sikkert være glad for at kende øens baggrundshistorie, og hvad du kan forvente at opleve, imens du er afsted.

Det vil uden tvivl gøre dig bedre tilpas, imens du er afsted, og det vil give dig en fordel, når du skal planlægge alt det, du gerne vil opleve på ferien.

Det kan også være dejligt at kende nogle enkelte sætninger, så du udviser respekt over for dem, der bor der. Du skal huske, at du er turist på deres dejlige ø, og det sidste du ønsker er sikkert at være uhøflig. 

Planlæg på forhånd

Du kan med fordel undersøge på forhånd, hvad Sardinien har at byde på, så du kan være sikker på, at du får oplevet alt det, du gerne vil opleve. Det vil være særdeles ærgerligt at gå glip af en interessant seværdighed, fordi du ikke undersøgte nok derhjemme, så det er bare om at komme i gang.

På den måde behøver du heller ikke bruge din ferie på at sidde ved en computer eller en mobil, og du kan i stedet bruge din ferie på at slappe af, besøge seværdigheder og være sammen med din familie.

Find det du mangler på fødselsdagstog.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 541 produkter fra mere end 57 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.389 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-25 09:04:44.

5
Produkttyper
541
Produkter
57
Forhandlere
1.389
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.