Legetøj med dinosaurer - 6 ideer til når der skal dinosaur legetøj på fødselsdagsbordet

Står du og skal holde en sjov børnefødselsdag med temaet dinosaurer, men ved du ikke hvor du skal starte, når det kommer til fødselsdagsbordet? Så er du kommet til det helt rette sted. Herunder får du nemlig hele 6 forskellige ideer til, når der skal dinosaur legetøj på fødselsdagsbordet.

Du kan blandt andet vælge at pynte det fine fødselsdagsbord med dinosaur perleplader, dinosaur klistermærker eller et fint dinosaur fødselsdagstog. Der er mange forskellige muligheder! Læs mere her, eller på dinosaurlegetøj.dk og få en masse inspiration.

Dinosaurer perleplader

Det er altid spændende at holde børnefødselsdag - især når temaet er dinosaur. Rigtigt mange vælger at pynte fødselsdagsbordet med hjemmelavede perleplader. Dette er ikke kun flot og kreativt, men giver også fødselsdagsbordet et helt særligt udtryk.

Du kan inddrage dinosaur perleplader på flere forskellige måder. Du kan eksempelvis vælge at bruge de fine dinosaur perleplader som bordkort til gæsterne, der deltager i fødselsdagsfesten.

Dine fødselsdagsgæster vil uden tvivl elske det personlige præg, du og dit barn har sat på fødselsdagsbordet!

Dinosaurer balloner

Udover seje dinosaur perleplader, kan du vælge at bruge dinosaur balloner som bordpynt. Vælger du at bruge dinosaur balloner som en del af pynten på dit fødselsdagsbord, skal du blot være opmærksom på, at ikke skal pustes alt for meget op.

Bliver dinosaur balloner for store, kan de nemlig ikke være på bordet, og de vil hurtigt irritere fødselsdagsgæsterne. Du kan finde et stort udvalg af forskellige dinosaur balloner på markedet i forskellige størrelser, former og farver.

Du kan sågar finde smarte dinosaur balloner, der er formet som rigtige dinosaur. Der er mange muligheder, når det kommer til dinosaur balloner til fødselsdagsbordet!

Dinosaurer klistermærker

Ønsker du et mere minimalistisk dinosaur fødselsdagsbord, kan du vælge at pynte fødselsdagsbordet med dinosaur klistermærker. Dinosaur klistermærker kan sættes på fødselsdagsdugen, på glas, tallerkener og meget andet. Der er altså mange forskellige måder, hvorpå du kan pynte dit fødselsdagsbord med dinosaur klistermærker. Ved at pynte fødselsdagsbordet med dinosaur klistermærker giver du desuden gæsterne noget at kigge på under festlighederne og spisningen - dette er især en fordel for de yngre gæster, der hurtigt kommer til at kede sig.

Dinosaurer fødselsdagstog

Ønsker du en et klassisk fødselsdagsbord, med traditionel fødselsdagspynt, kan du vælge at pynte fødselsdagsbordet med et fint dinosaur fødselsdagsbordet.

Et dinosaur fødselsdagstog er ikke kun sødt og fint, men også sjovt og lærerigt for fødselsdagsbarnet. Kids By Friis fødselsdagstog med dinosaurer er uden tvivl den perfekte dekoration til dig, der ønsker et enkelt, men flot, udtryk, som matcher perfekt til temaet dinosaur.

Dinosaurer træfigurer

Dinosaur træfigurer er, ligesom det klassiske dinosaur fødselsdagstog, det perfekte fødselsdagspynt til dig, der ønsker et simpelt og traditionelt fødselsdagsbord.

Du kan finde et stort udvalg af diverse forskellige dinosaurer træfigurer, og du kan derfor pynte fødselsdagsbordet på mange forskellige måder med mange forskellige flotte dinosaur kombinationer. Dinosaur træfigurer er den perfekte løsning for dig, der i sidste sekund står og mangler dinosaur pynt til fødselsdagsbordet.

Dinosaur figurer er desuden en god fødselsdagsgave til fødselsdagsbarnet, der elsker dinosaurer!

Dinosaurer puslespil

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du pynte fødselsdagsbordet med søde dinosaurer puslespil.

Du kan vælge at samle puslespillet, så det ligger samlet som pynt på bordet, men du kan også vælge at lægge puslespillet adskilt, så gæsterne eller fødselsdagsbarnet skal samle puslespillet.

Ønsker du at gøre en smule ekstra ud af det fine dinosaur puslespil, kan du sågar lave en konkurrence ud af, hvem der først kan samle dinosaur puslespillet.

Prøv dig frem, og find ud af, hvordan du ønsker at pynte dit fødselsdagsbord med fine dinosaurer puslespil - der findes et hav af forskellige muligheder!

Nu er du klar til at pynte fødselsdagsbordet med dinosaur legetøj.

Menu
Top