Fødselsdagstog.dk: Find blandt 456 Produkter | 5 Kategorier | 14 Brands | 49 Forhandlere

5 gode gaveideer til barnet der elsker vand

Har dit barn snart fødselsdag? Og mangler du nogle ideer til, hvad du kan give i gave. Det er altid lidt svært at finde på noget godt til sine børn, for man vil jo gerne forkæle dem med noget, som de virkelig bliver glade for. Her er det ret smart, hvis man går ud fra nogle af de ting, som du ved, at barnet kan lide og interesserer sig meget for. Hvis dit barn for eksempel er en vaskeægte vandhund og hele tiden snakker løs om ting, som skal prøves af med vand, så er det også helt oplagt, at du giver en eller flere gaver, som på en eller anden måde har noget med vand at gøre. Så her får du 5 gaveideer til barnet, der bare elsker aktiviteter med vand.

Sejt badetøj

Når man er en rigtig vandhund, så har man også brug for en masse forskellige badetøj. Når man er voksen, går man måske mest op i bare at finde noget badetøj, der sidder godt på en, og som har en flot farve, men for børn der er det altså lidt anderledes. Her skal du altså nok på jagt efter noget badetøj, som enten ser virkelig sejt ud, eller som har nogle spændende motiver. Dit barn bliver i hvert fald nok gladere for at få en spændende badedragt, som måske har en karakter fra et tv-program på, end hvis det bare er noget helt sort badetøj. Så se hvad du kan finde af sejt og spændende badetøj.

En svømmevest

Hvis dit barn rigtig godt kan lide vand, men endnu ikke har lært at svømme, så kunne det være en ide at give barnet en svømmevest, da det giver lidt flere muligheder for at være i vandet. Så behøver man nemlig ikke kun at være de steder, hvor man kan bunde, så man kan med en svømmevest have det lidt sjovere i vandet, uden at være bekymret. Men kig eventuelt efter en svømmevest, som også ser lidt smart ud, så barnet rent faktisk har lyst til at have den på.

Dykkerbriller

En anden form for udstyr, som du også kan give til dit barn i gave, er dykkerbriller. Det er noget, som mange børn nok vil synes er ret sejt at eje, fordi det netop giver nogle flere muligheder, når man laver forskellige aktiviteter i vandet. Man skal ikke være lige så bange for at få hovedet under vand, og derudover så kan man også se alt det spændende, som er under vandets overflade. Så er det bare lige om det skal være store dykkerbriller eller den lidt mindre slags. Det er måske med lige at regne ud, hvad dit barn vil synes er fedest at have.

Et badebassin

En lidt større gave, som man kan forkæle sit barn med, er et badebassin. Hvis man ikke har et badebassin i haven, så får man nok typisk kun oplevelser med vand, når man er i svømmehallen eller på ferie, men hvis man har sit helt eget badebassin, så har man i princippet mulighed for at komme en tur i vandet hver eneste dag, hvor der er godt vejr. Og så er det desuden en gave, som hele familien kan få glæde af, og som kan skabe en masse gode stunder.

En oplevelse med vand

Hvis dit barn elsker vand, så er det også helt oplagt at arrangere en oplevelsestur, der på en eller anden måde involverer vand. Her skal du nok tage udgangspunkt i den slags vandoplevelser, som dit barn er mest interesseret i. Nogle børn synes, at det mest fantastiske er at komme i et stort vandland, hvor man bare kan give den gas med rutchebaner og en masse gang i den. Men der er også den slags oplevelser med vand, som foregår ude på havet, hvor man eksempelvis kan lære at dykke eller stå på paddleboard. Så overvej hvad dit barn vil synes bedst om og arrangér så en lille tur.
Indholdsfortegnelse
Til Top